ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH

CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO

im. Władysława Stanisława Reymonta

w SZYDŁOWIE

SZYDŁÓW 57, 97-306 GRABICA

TEL/FAX. 44 617 14 01, 512 470 119

E-MAIL: zspszydlow@powiat-piotrkowski.pl

www.zspszydlow.pl

Szkoły Policealne w roku szkolnym 2015/2016

PODANIA DO SZKÓŁ ZAOCZNYCH ---> PODANIA

Informacja o składaniu deklaracji do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie w sesji 2018/2019

Deklaracje do egzaminu potwierdzającego w zawodzie w sesji styczeń-luty 2019 można składać tylko do dnia 7 września 2018 roku u kierownika szkolenia praktycznego w budynku B.

 

Słuchacze Szkoły Policealnej:

4 semestr technik turystyki wiejskiej

3 semestr technik bezpieczeństwa i higieny pracy

 Kwalifikacyjny kurs zawodowy R.16 - absolwenci z czerwca 2018 

 

 

Słuchacze III semestru Szkoły Policealnej zawód technik bhp proszeni są o odbiór dokumentów do realizacji praktyk zawodowych (termin praktyk 15-25.10.2018 r.)

Terminy zjazdów szkół zaocznych - semestr zimowy w roku szkolnym 2018/2019

Terminy zjazdów szkół zaocznych – semestr zimowy

w roku szkolnym 2018/2019

 

1)      14-15.09.2018

2)      21-22.09.2018

3)      28-29.09.2018

4)      05-06.10.2018

5)      19-20.10.2018

6)      26-27.10.2018

7)      09-10.11.2018

8)      16-17.11.2018

9)      23-24.11.2018

10)   30.11-01.12.2018

11)   07-08.12.2018

12)   14-15.12.2018

13)   04-05.01.2019

14)   11-12.01.2019

Plan zajęć 21-22.09.2018

21.09.2018

 

BHP semestr III

BHP semestr I

TTW semestr IV

kurs R.03 semestr II

kurs T.06 semestr II

14.10-14.55

ergonomia w procesie pracy

Polańska Teresa

podstawy przedsiębiorczości

Magacz Elżbieta

produkcja roślinna w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

 

 

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

14.55-15.40

ergonomia w procesie pracy

Polańska Teresa

podstawy przedsiębiorczości

Magacz Elżbieta

produkcja roślinna w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

prowadzenie produkcji rolniczej

Rozpiątkowski Jarosław

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

15.50-16.35

ergonomia w procesie pracy

Polańska Teresa

podstawy przedsiębiorczości

Magacz Elżbieta

produkcja roślinna w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

prowadzenie produkcji rolniczej

Rozpiątkowski Jarosław

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

16.35-17.20

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

Ocena ryzyka zawodowego I grupa

Sitek Anna

produkcja roślinna w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

prowadzenie produkcji rolniczej

Rozpiątkowski Jarosław

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

17.20-18.05

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

Ocena ryzyka zawodowego I grupa

Sitek Anna

produkcja zwierzęca w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

prowadzenie produkcji rolniczej

Rozpiątkowski Jarosław

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

18.05-18.50

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

Ocena ryzyka zawodowego I grupa

Sitek Anna

produkcja zwierzęca w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

prowadzenie produkcji rolniczej

Rozpiątkowski Jarosław

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

19.00-19.45

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

Ocena ryzyka zawodowego I grupa

Sitek Anna

produkcja zwierzęca w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

 

 

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

19.45-20.30

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

Ocena ryzyka zawodowego I grupa

Sitek Anna

produkcja zwierzęca w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

 

 

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

22.09.2018

 

BHP semestr III

BHP semestr I

TTW semestr III

kurs R.03 semestr II

kurs T.06 semestr I

8.00-8.45

Ocena ryzyka zawodowego

Sitek Anna

Ocena ryzyka zawodowego II grupa

Polańska Teresa

Organizacja i ekonomika gospodarstwa agroturystycznych

Magacz Elżbieta

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

Procesy technologiczne

Romańska Marta

8.45-9.30

Ocena ryzyka zawodowego

Sitek Anna

Ocena ryzyka zawodowego II grupa

Polańska Teresa

Organizacja i ekonomika gospodarstwa agroturystycznych

Magacz Elżbieta

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

Procesy technologiczne

Romańska Marta

9.40-10.25

Ocena ryzyka zawodowego

Sitek Anna

Ocena ryzyka zawodowego II grupa

Polańska Teresa

Organizacja i ekonomika gospodarstwa agroturystycznych

Magacz Elżbieta

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

Procesy technologiczne

Romańska Marta

10.25-11.10

Ocena ryzyka zawodowego

Sitek Anna

Ocena ryzyka zawodowego II grupa

Polańska Teresa

Organizacja i ekonomika gospodarstwa agroturystycznych

Magacz Elżbieta

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

Procesy technologiczne

Romańska Marta

11.20-12.05

Ocena ryzyka zawodowego

Sitek Anna

Ocena ryzyka zawodowego II grupa

Polańska Teresa

Organizacja i ekonomika gospodarstwa agroturystycznych

Magacz Elżbieta

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

Procesy technologiczne

Romańska Marta

12.05-12.50

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

zarządzanie systemami bhp I grupa

Sitek Anna

prowadzenie produkcji roślinnej w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Gastronomia w praktyce

Romańska Marta

13.00-13.45

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

zarządzanie systemami bhp I grupa

Sitek Anna

prowadzenie produkcji roślinnej w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Gastronomia w praktyce

Romańska Marta

13.45-14.30

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

zarządzanie systemami bhp I grupa

Sitek Anna

prowadzenie produkcji roślinnej w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Gastronomia w praktyce

Romańska Marta

14.35-15.20

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

zarządzanie systemami bhp I grupa

Sitek Anna

prowadzenie produkcji roślinnej w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Gastronomia w praktyce

Romańska Marta

15.20-16.05

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

zarządzanie systemami bhp I grupa

Sitek Anna

prowadzenie produkcji roślinnej w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Gastronomia w praktyce

Romańska Marta

 

28-29.09.2018

28.09.2018

 

BHP semestr III

BHP semestr I

kurs R.03 semestr I - nowy

kurs R.03 semestr II

kurs T.06 semestr II

14.10-14.55

techniczne bezpieczeństwo

Polańska Teresa

podstawy prawa pracy

Sitek Anna

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

14.55-15.40

techniczne bezpieczeństwo

Polańska Teresa

podstawy prawa pracy

Sitek Anna

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

15.50-16.35

techniczne bezpieczeństwo

Polańska Teresa

podstawy prawa pracy

Sitek Anna

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

16.35-17.20

zagrożenia w środowisku pracy

Rudnicka Katarzyna

ocena ryzyka zawodowego gr. I i II

Sitek Anna / Polańska Teresa

Produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

Wyposażenie zakładów gastronomicznych

Romańska Marta

17.20-18.05

zagrożenia w środowisku pracy

Rudnicka Katarzyna

ocena ryzyka zawodowego gr. I i II

Sitek Anna / Polańska Teresa

Produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

Wyposażenie zakładów gastronomicznych

Romańska Marta

18.05-18.50

zagrożenia w środowisku pracy

Rudnicka Katarzyna

ocena ryzyka zawodowego gr. I i II

Sitek Anna / Polańska Teresa

Produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

Wyposażenie zakładów gastronomicznych

Romańska Marta

19.00-19.45

zagrożenia w środowisku pracy

Rudnicka Katarzyna

ocena ryzyka zawodowego gr. I i II

Sitek Anna / Polańska Teresa

Produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

Wyposażenie zakładów gastronomicznych

Romańska Marta

19.45-20.30

zagrożenia w środowisku pracy

Rudnicka Katarzyna

ocena ryzyka zawodowego gr. I i II

Sitek Anna / Polańska Teresa

Produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

Wyposażenie zakładów gastronomicznych

Romańska Marta

29.09.2018

 

BHP semestr III

BHP semestr I

kurs R.03 semestr I - nowy

kurs R.03 semestr II

kurs T.06 semestr I

8.00-8.45

ustalanie przyczyn i okoliczności wypadków

Sitek Anna

ergonomia w procesie pracy

Polańska Teresa

prowadzenie produkcji rolniczej

Sobczyk Jadwiga

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

8.45-9.30

ustalanie przyczyn i okoliczności wypadków

Sitek Anna

ergonomia w procesie pracy

Polańska Teresa

prowadzenie produkcji rolniczej

Sobczyk Jadwiga

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

9.40-10.25

ustalanie przyczyn i okoliczności wypadków

Sitek Anna

ergonomia w procesie pracy

Polańska Teresa

prowadzenie produkcji rolniczej

Sobczyk Jadwiga

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

10.25-11.10

ustalanie przyczyn i okoliczności wypadków

Sitek Anna

ergonomia w procesie pracy

Polańska Teresa

prowadzenie produkcji rolniczej

Sobczyk Jadwiga

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

11.20-12.05

ustalanie przyczyn i okoliczności wypadków

Sitek Anna

ergonomia w procesie pracy

Polańska Teresa

prowadzenie produkcji rolniczej

Sobczyk Jadwiga

Podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

Technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

12.05-12.50

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

działalność gospodarcza w bhp gr. I i gr. II

Sitek Anna / Magacz Elżbieta

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

produkcja zwierzęca

Sobczyk Jadwiga

Gastronomia w praktyce

Romańska Marta

13.00-13.45

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

działalność gospodarcza w bhp gr. I i gr. II

Sitek Anna / Magacz Elżbieta

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

produkcja zwierzęca

Sobczyk Jadwiga

Gastronomia w praktyce

Romańska Marta

13.45-14.30

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

działalność gospodarcza w bhp gr. I i gr. II

Sitek Anna / Magacz Elżbieta

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

produkcja zwierzęca

Sobczyk Jadwiga

Gastronomia w praktyce

Romańska Marta

14.35-15.20

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

działalność gospodarcza w bhp gr. I i gr. II

Sitek Anna / Magacz Elżbieta

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

produkcja zwierzęca

Sobczyk Jadwiga

Gastronomia w praktyce

Romańska Marta

15.20-16.05

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

działalność gospodarcza w bhp gr. I i gr. II

Sitek Anna / Magacz Elżbieta

język angielski zawodowy

Rosiak Michał

produkcja zwierzęca

Sobczyk Jadwiga

Gastronomia w praktyce

Romańska Marta

[ Cookies - info ]Oprogramowanie CMS: DragoN-NogarD © ( www: http://nogard.pl )