ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH

CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO

im. Władysława Stanisława Reymonta

w SZYDŁOWIE

SZYDŁÓW 57, 97-306 GRABICA

TEL/FAX. 44 617 14 01, 512 470 119

E-MAIL: zspszydlow@powiat-piotrkowski.pl

www.zspszydlow.pl

Szkoły Policealne w roku szkolnym 2015/2016

PODANIA DO SZKÓŁ ZAOCZNYCH ---> PODANIA

Informacja o terminach egzaminu potwierdzającego kwalifikacje

TERMINY EGZAMINÓW  -  SESJA STYCZEŃ-LUTY 2019

 

 

SZKOŁA POLICEALNA

 

CZĘŚĆ PISEMNA

L.p.

Kwalifikacja

Data

Godzina

Czas trwania

1

T.07

10.01.2019.

10.00

60 min.

2

Z.13

10.01.2019

12.00

60 min.

3

T.08

10.01.2019

12.00

60 min.

4

MS.12

10.01.2019

12.00

60 min.

 

CZĘŚĆ PRAKTYCZNA

l.p.

Kwalifikacja

Data

Godzina

Forma

Czas trwania

1

T.07

09.01.2019.

09.00

D

150 min.

2

Z.13

09.01.2019

13.00

D

120 min.

3

T.08

09.01.2019

13.00

D

150 min.

4

MS.12

09.01.2019

13.00

D

120 min.

 

 

KWALIFIKACYJNY  KURS  ZAWODOWY

 

CZĘŚĆ PISEMNA

l.p.

Kwalifikacja

Data

Godzina

Czas trwania

1

R.03

10.01.2019

10.00

60 min.

2

R.16

10.01.2019

12.00

60 min.

 

 

CZĘŚĆ PRAKTYCZNA

l.p.

Kwalifikacja

Data

Godzina

Forma

Czas trwania

1

R.16

09.01.2019.

13.00

D

180 min.

 

R.03 – prowadzenie produkcji rolniczej

R.16 -organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej

T.07 – prowadzenie działalności turystycznej na obszarach wiejskich

T.08 – prowadzenie gospodarstwa agroturystycznego

Z.13 – zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy (stary)

MS.12 - zarządzanie bezpieczeństwem w środowisku pracy - obecny

Terminy zjazdów szkół zaocznych - semestr zimowy w roku szkolnym 2018/2019

Terminy zjazdów szkół zaocznych – semestr zimowy

w roku szkolnym 2018/2019

 

1)      14-15.09.2018

2)      21-22.09.2018

3)      28-29.09.2018

4)      05-06.10.2018

5)      19-20.10.2018

6)      26-27.10.2018

7)      09-10.11.2018

8)      16-17.11.2018

9)      23-24.11.2018

10)   30.11-01.12.2018

11)   07-08.12.2018

12)   14-15.12.2018

13)   04-05.01.2019

14)   11-12.01.2019

Plan zajęć 16-17.11.2018

16.11.2018

 

BHP semestr III

BHP semestr I

TTW semestr IV

kurs R.03 semestr II

kurs T.06 semestr II

14.10-14.55

techniczne bezpieczeństwo

Polańska Teresa

podstawy prawa pracy

Sitek Anna

produkcja roślinna w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

14.55-15.40

ergonomia w procesie pracy

Polańska Teresa

podstawy prawa pracy

Sitek Anna

produkcja roślinna w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

15.50-16.35

ergonomia w procesie pracy

Polańska Teresa

podstawy prawa pracy

Sitek Anna

produkcja roślinna w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

podstawy działalności gospodarczej

Magacz Elżbieta

technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

16.35-17.20

zagrożenia w środowisku pracy

Rudnicka Katarzyna

zarządzanie systemami bhp gr. II

Polańska Teresa

prowadzenie produkcji roślinnej w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

prowadzenie produkcji rolniczej

Rozpiątkowski Jarosław

gastronomia w praktyce

Romańska Marta

17.20-18.05

zagrożenia w środowisku pracy

Rudnicka Katarzyna

zarządzanie systemami bhp gr. II

Polańska Teresa

prowadzenie produkcji roślinnej w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

prowadzenie produkcji rolniczej

Rozpiątkowski Jarosław

gastronomia w praktyce

Romańska Marta

18.05-18.50

zagrożenia w środowisku pracy

Rudnicka Katarzyna

zarządzanie systemami bhp gr. II

Polańska Teresa

prowadzenie produkcji roślinnej w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

prowadzenie produkcji rolniczej

Rozpiątkowski Jarosław

gastronomia w praktyce

Romańska Marta

19.00-19.45

zagrożenia w środowisku pracy

Rudnicka Katarzyna

zarządzanie systemami bhp gr. II

Polańska Teresa

prowadzenie produkcji roślinnej w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

prowadzenie produkcji rolniczej

Rozpiątkowski Jarosław

gastronomia w praktyce

Romańska Marta

19.45-20.30

zagrożenia w środowisku pracy

Rudnicka Katarzyna

zarządzanie systemami bhp gr. II

Polańska Teresa

prowadzenie produkcji roślinnej w gospodarstwie rolnym

Sobczyk Jadwiga

prowadzenie produkcji rolniczej

Rozpiątkowski Jarosław

gastronomia w praktyce

Romańska Marta

17.11.2018

 

BHP semestr III

BHP semestr I

TTW semestr IV

kurs R.03 semestr II

kurs T.06 semestr I

8.00-8.45

ustalanie przyczyn i okoliczności

Sitek Anna

podstawy techniki

Polańska Teresa

organizacja i ekonomika gospodarstwa agroturystycznych

Magacz Elżbieta

produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

procesy technologiczne

Romańska Marta

8.45-9.30

ustalanie przyczyn i okoliczności

Sitek Anna

podstawy techniki

Polańska Teresa

organizacja i ekonomika gospodarstwa agroturystycznych

Magacz Elżbieta

produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

procesy technologiczne

Romańska Marta

9.40-10.25

ustalanie przyczyn i okoliczności

Sitek Anna

podstawy techniki

Polańska Teresa

organizacja i ekonomika gospodarstwa agroturystycznych

Magacz Elżbieta

produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

procesy technologiczne

Romańska Marta

10.25-11.10

ustalanie przyczyn i okoliczności

Sitek Anna

podstawy techniki

Polańska Teresa

organizacja i ekonomika gospodarstwa agroturystycznych

Magacz Elżbieta

produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

procesy technologiczne

Romańska Marta

11.20-12.05

ustalanie przyczyn i okoliczności

Sitek Anna

podstawy techniki

Polańska Teresa

organizacja i ekonomika gospodarstwa agroturystycznych

Magacz Elżbieta

produkcja roślinna

Sobczyk Jadwiga

procesy technologiczne

Romańska Marta

12.05-12.50

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

ocena ryzyka zawodowego I grupa

Sitek Anna

usługi żywieniowe

Romańska Marta

produkcja zwierzęca

Sobczyk Jadwiga

technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

13.00-13.45

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

ocena ryzyka zawodowego I grupa

Sitek Anna

usługi żywieniowe

Romańska Marta

produkcja zwierzęca

Sobczyk Jadwiga

technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

13.45-14.30

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

ocena ryzyka zawodowego I grupa

Sitek Anna

usługi żywieniowe

Romańska Marta

produkcja zwierzęca

Sobczyk Jadwiga

technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

14.35-15.20

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

ocena ryzyka zawodowego I grupa

Sitek Anna

usługi żywieniowe

Romańska Marta

produkcja zwierzęca

Sobczyk Jadwiga

technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

15.20-16.05

zarządzanie systemami bhp

Polańska Teresa

ocena ryzyka zawodowego I grupa

Sitek Anna

usługi żywieniowe

Romańska Marta

produkcja zwierzęca

Sobczyk Jadwiga

technologia gastronomiczna

Rosiak Mariola

[ Cookies - info ]Oprogramowanie CMS: DragoN-NogarD © ( www: http://nogard.pl )